Снимка БулфотоВарненец отново попадна под ударите на закона след поредното си

...
Снимка БулфотоВарненец отново попадна под ударите на закона след поредното си
Коментари Харесай

20-годишен открадна пистолета на полицай във Варна

Снимка Булфото

Варненец още веднъж попадна под ударите на закона след поредното си престъпно действие. 

По искане на Районна прокуратура – Варна млад мъж, незаконно лишил револвер, е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

20-годишният Ц.С., притеглен като обвинен от Районна прокуратура - Варна за кражбата на огнестрелно оръжие, осъществена в изискванията на повторност, е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “ с определение на Варненския областен съд.

На 16 март 2021 година, младият мъж незаконно лишил огнестрелно оръжие от полицейски чиновник, изпълняващ своите служебни задължения по отношение на арест на негов прочут. Ц.С. задържал револвера без да има право на това и даже обсъждал с трети лица опцията за продажбата му.

Обвиняемият е добре прочут на органите на реда, неведнъж е осъждан за разнообразни закононарушения и е направил кражбата на огнестрелното оръжие при изискванията повторност и в периода на изтърпяване на две условни присъди.

Определението на Варненския областен съд, с което през днешния ден е взета най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на Ц.С. – задържане под стража, предстои на обжалване пред Варненския областен съд.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР